Travupplevelsen med röcklinger trotting

Travupplevelsen - för dig som är nyfiken på travsporten och vårt lag

Travsporten kan ibland uppfattas som krånglig och svår att nå. Vi vill göra vårt yttersta för att visa dig som "oinvigd" att sporten kan vara både spännande och mycket rolig. Med konceptet Travupplevelsen köper du, som namnet antyder, en upplevelse som sträcker sig över ett kalenderår. Paketering är anpassad för att öka ditt intresse för sporten och vi hoppas såklart att du en dag vill bli hästägare på "riktigt".

Vi lever i tron att alla sporter är roligare och mycket mer intressanta när man håller på sitt lag. Att följa ett travstall i vardagen är minst lika spännande som en allsvensk fotbollsklubb eller ett hockeylag i SHL.

Med Travupplevelsen kommer du riktigt nära vårt lag och får ta del av en rad fysiska aktiviteter, löpande intressant statistik från stallet och framförallt möjligheten att uppleva kraften i att köra travhäst.

våra hästar är fantastiska individer och ger oss dagligen massor av energi

Det är sedan länge myntat att travsport är bäst på plats.

Vi håller med men tycker att det är lika viktigt att man just hittar sin plats för bästa möjliga upplevelse.

Vad ingår i travupplevelsen - röcklinger trotting?

Members only

Följ våra tankar kring stallets tävlingshästar, vi publicerar löpande startkommentarer, resultat och skickar varje månad stallets nyhetsbrev med erbjudanden, inbjudningar till event m,m.

följ med oss till travbanan

Att hänga med på "Trav" och uppleva spänningen och närheten till hästarna när de gör upp i hisnande farter är något speciellt. Självklart vill vi göra ditt travbesök både spännande och intressant när du följer med oss.

Följ vårt team

Trav är precis som de flesta sporter. Man hejar lite extra på ett lag och följer både värvningar, statistik, segrar med mera. En del av travupplevelsen är självfallet att följa oss i vår vardag.

prova att köra travhäst

En upplevelse som för de allra flesta faktiskt slår det mesta. En aktivitet som aktiverar flera sinnen och ett minne för livet. På Julmyra gård kör du tillsammans med en rutinerad kusk får en upplevelse du sent kommer att glömma.

du får travupplevelsen för 1195 kronor per år och du har ingen bindningstid.

hjärtligt välkommen till röcklinger trotting.

.01

röcklinger trotting -

Travupplevelsen


Vill du också bli en del i vårt lag - Kontakta oss