Nyheter Röcklinger trotting

Välkommen till sidan för fördjupade nyheter och erbjudanden

KANONSTART PÅ ÅRET

Stallet har, sett till statistiken, varit jämnheten självt de senaste åren. En ny kula innebär nya prestationer och förhoppningsvis fortsatt goda resultat.

Teamet har onekligen fått en alldeles utmärkt start med ett riktigt starkt januari i ryggen.

Fem segrar på elva försök och en segerprocent på mycket fina 45. Adderar vi dessutom en platsprocent om 72 värmer det lite extra.

Vi vill alltid tävla när vi tror att individerna är redo för att kunna göra sig själva rättvisa på tävlingsbanan. Det är såklart mycket som ska klaffa under en säsong men jag tycker att vi har det mycket väl förspänt inför säsongen, säger Björn Röcklinger.

Hittills i år har segrarna säkrats av: Neon Bank (2), Don´t Be Cruel, Bottnas Izette och Lover Brodde.

Lysande inledning på det nya året.

Vilken härlig hästägar-lördag det blev

2021-11-13: Vi är så tacksamma för det härliga ägargänget vi har förmånen att ha i vårt team. En lite småkylig lördag i november blev en värmande tillställning med träning, intervjuer och fina möten med hästarna. Vi tackar ödmjukast för energin och har börjat klura på nästa hästägarevent fram emot vårkanten.

Hästägarträff Julmyra November 2021.

Majestic mot ett strålande år

2021-10-23: Karriären började inte helt i dur men under fyraåringssäsongen har han blommat ut, på riktigt.

Majestic Up är Maharaja-sonen som inledde säsongen med två raka segrar. En galopp kom att grusa det tredje försöket innan han ordnade sin tredje viktoria i årets fjärde start.

Utvecklingen har varit stadig och sett till årets tio starter har han varit bland dem tre första vid hela sju tillfällen.

Anmärkningsvärt är dessutom att de fem senaste starterna varit inom ramen för V75-spelet.

Senast dundrade han till ledningen. Fick tryck i omgångar och var sånär att freda sig för en medliftande motståndare den sista biten.

Majestic Up har under året noterats för de fina rekorden 1.13,4/2140a och 1.11,6/1640a samt tjänat drygt 250 000 kronor.

Majestic har utvecklats fint och jag är säker på att vi inte sett botten. Vi nöter på och jag hoppas att vi kan fortsätta på inslagen väg, berättar Björn.

Häng med oss till Gotland
Majestic Up krigar på Örebrotravet.

Visby - Rosornas stad

2021-10-01 Gotland ligger oss såklart fortfarande varmt om hjärtat. Tyvärr hinner vi inte hälsa på våra rötter i den utsträckning vi ibland önskar. Vi har dock bra koll på alla de guldkorn ön har att erbjuda. Framförallt kan ett besök utanför sommarveckorna vara en riktig höjdare. Vi hjälper dig gärna att paketera din resa till ön.

På ön bor cirka 60 000 personer året runt. Under sommarveckorna mångdubblas antalet och sedan länge är Gotland ett av Sveriges mest populära resmål.

Utöver en fantastisk innerstad och magiska stränder hittar du flertalet restauranger av hög kvalité och alla guldkorn ligger inom nära räckhåll.

De senaste åren har öns turistnäring fokuserat allt mer på aktivitetsutbudet och om du vill är det enkelt att hitta många former av aktivering.

Utanför högsäsongen erbjuds attraktiva priser på både resa och boende.

Vill du veta mer om Gotland innan du bokar Din resa hjälper vi såklart gärna till. Välkommen att mejla oss!

Häng med oss till Gotland
Gotland och Visby - en kort resa långt bort.

Kör häst tillsammans med oss på julmyra gård

2021-10-01 Travupplevelse: Med en rutinerad kusk får du uppleva farten och den enorma kraften i att sitta bakom en travhäst. Du får prova att köra på gårdens olika underlag och det blir ett race på rundbanan. Självklart tar vi en fika i stallet efter aktiviteten och du får möjlighet att ställa frågor.

Vill du boka in en privat körning eller ett event för dig och dina vänner? Vänligen kontakta oss så hjälper vi till. Välkommen att mejla oss!

Häng med och kör häst med oss.
Kör häst tillsammans med oss på Julmyra Gård.

atg-tillsammas med vårt ägarteam

2021-10-01 Hästägarspelet

9 oktober startar vi upp ett atg-tillsammanslag för stallets ägare. Syftet är främst att få ytterligare gemenskap och något roligt när ni ändå följer V75.

Vi är själva, av förklarliga skäl, inte spelare. Tanken är därför ett rullande schema av spelläggare.

Anmäl dig till laget som administreras av Simon och meddela oss gärna om du kan tänka dig att vara spelläggare.

Varje andel kostar alltid 50kr och syftet är återigen gemenskap och lite extra spänning när vi följer V75-tävlingarna runt om i landet.

För att komma direkt till laget klickar du här.

Lira V75 tillsammans med vårt ägargäng.

KASHMIR RIVER HEROISK TREA I SVENSKT TRAVOAKS 2021

2021-09-26:

25 september 2021 kom att bli en stor dag för Röcklinger Trotting.

Spänningen hade sedan försökssegern stegrats allt eftersom tidningsrubrikerna avlöst varandra.

Teamet insåg tidigt att den tunga vägen skulle vara den enda möjliga vägen till en framskjuten placering och Petter Lundberg provade för dödens omgående. Lara Boko ville inte släppa ifrån sig positionen och det blev sedermera 2-par utvändigt. 700 meter från mål var det dags för tredjespår igen och Kashmir River dundrade på i sin bitvis säregna stil. Det stod och vägde kring platserna bakom Lara Boko upploppet ned och mycket tappra Kashmir River kämpade sig till tredjeplatsen på imponerande 1.12,2/2140a.

Den storstilade prestationen belönades med 700 000 kronor.

"Det betyder mycket för oss när våra hästar är med i sammanhang som de här. Hon är häftig och har ett hjärta av guld, kommenterade en påtagligt nöjd Björn efter loppet.

Kashmir River och Petter Lundberg - 3:a Svenskt TravOaks 2021

Missa inget spännande - kom igång med Nyhetsbrevet

Varje månad skickar vi ut vårt nyhetsbrev med senaste nytt, erbjudanden och inspiration.