SPekulant

Är du intresserad av att köpa häst på egen hand eller med ett gäng hästägare? Nedan hittar du de hästar som just nu är till salu.

Mer information och prospekt

Nedan hittar du de hästar som just nu saluförs. Individerna är fina, välmående och tränas enligt Röcklinger Trottings koncept. För mer information om vardera individ vänligen kontakta oss via mejl genom att klicka här. Eller ring Björn på tel: +46 707 10 81 53.

InNocent blue, Sto, 3år

Innocent Blue ligger i framkant träningsmässigt och rör sig effektivt. Okomplicerad häst som gör det vi begär av henne. Fortsätter hon såhär kvalar hon som tvååring.

lover brodde, hingst, 4år

Började sin träning strålande och var en av mina främsta treåringar. Blev sjuk under sommaren och vi har fått vänta ut det. Nu är han på gång igen och jag har fått för mig att han håller hög nivå.

flys punkrocker, Hingst, 2år

Flys Punkrocker efter Tobin Kronos förvärvades mest på grund av dennes stamtavla. I övrigt en stor fin hingst.

västerbo mussle, Hingst, 2år

Är en rejäl fin hingst efter Mr J.P. Bra storlek och rättställd. Mamman Lima Star var en duktig tävlingshäst och skadade sig olyckligt i hagen.

capriana, sto, 2år

Capriana är efter den ännu oprövade hingsten Flocki D´Aurci och undan Pecadillo som var en duktig tävlingshäst. Hon är en liten argsint rackare med fin kropp.

don´t look back, sto, 2år

Tycker jag har en intressant stam. Mamman Donna Del Sole gjorde det riktigt bra i vår regi och tjänade 300tkr.

Don´t Look Backs pappa är Classic Photo.

Andelshäst - Flys Punk Rocker, H 2 år

Flys Punk Rocker är den senaste i raden av andelshästar i stallet. Med en mycket fin stamtavla är den stora hingsten ett mycket spännande ämne.

"Jag tycker det är extra roligt när vi hade mamman och att hon tävlade så framgångsrikt. Hon var en stenhård märr som tålde tuffa upplägg samtidigt som hon var mycket kvick. Tobin Kronos har varit mycket populär och Muscle Hill-sönerna är såklart spännande. Flys Punk Rocker är både exteriört fin och en mycket trevlig individ." B Röcklinger

Förutsättningar:

Flys Punk Rocker säljs i 20 andelar á 7500 kr plus mervärdesskatt. Hästen administreras via Easy KB.

Andelshäst Flys Punk Rocker till salu.
1-åriga Flys Punk Rocker är vår senaste andelshäst till salu.