Flys Punk Rocker 2år - hingst

Ny andelshäst hos Röcklinger Trotting - Häng med på en spännande resa DU också!

Mor: fly the world

Fly The World levde verkligen upp till sitt namn. Fuxan fullkomligen flög fram och hade flertalet fina kvalitéer. Hon dominerade Solvallas treåringsserie, segrade i Guldstoet på Axevalla och vann sitt uttagningslopp till Svenskt Trav Oaks. Flys Punk Rocker är järnladyns andra avkomma.

Fly The World vann tio lopp i karriären och tjänade drygt 1,8 miljoner kronor. Hennes främsta rekord blev 1.12,9/2140a.

Fly The Worlds son Flys Punk Rocker.

Far: tobin kronos

Tobin Kronos inledde sin karriär hos Stefan Hultman och blev tidigt en snackhäst. Han visade stor talang som treåring och Muscle Hill-sonen vann sex lopp och kvalade, via dödensseger i försöket, in till årets stora mål – det italienska Derbyt – där han spelades till storfavorit i finalen. Tyvärr var Tobin Kronos inte frisk i finalen och slutade fyra. Tobin Kronos har varit mycket eftertraktad i aveln och varit fulltecknad både 2018 och 2019.


Tobin Kronos. Muscle Hill-sonen har hittills haft mycket högt förtroende i aveln.
Ny andelshäst hos Röcklinger Trotting. Välkommen Flys Punk Rocker!

presentation flys punk rocker

Flys Punk Rocker är den senaste i raden av andelshästar i stallet. Med en mycket fin stamtavla är den stora hingsten ett mycket spännande ämne.

"Jag tycker det är extra roligt när vi hade mamman och att hon tävlade så framgångsrikt. Hon var en stenhård märr som tålde tuffa upplägg samtidigt som hon var mycket kvick. Tobin Kronos har varit mycket populär och Muscle Hill-sönerna är såklart spännande. Flys Punk Rocker är både exteriört fin och en mycket trevlig individ." B Röcklinger

Flys Punk Rocker säljs i 20 andelar á 7500 kr plus mervärdesskatt. Hästen administreras via Easy KB. För fullständiga villkor följ länken nedan (pdf).